Roadtrip part 1

Då var det dags att börja berätta för er om min otroligt roliga helg, och om ni inte gillar musik snack så kan ni sluta läsa nu =P
Helgen började i fredags då Pernilla och Anna kom hit ifrån Tidaholm för att hämta upp mig, vi satt här hemma en stund och snackade skit och käkade lite innan vi drog ner till bilen för att börja våran roadtrip till Stockholm.
 
Bilresan gick superbra, till och med för Pernilla att köra i Stockholm för första gången. Dock så hittade inte gps:en parkeringshuset vi skulle stå i så vi fick fråga en kille som förklarade vägen, gps:en hade hittat dit bara det att den hittade inte in i huset, vi stod uppe på =P
När vi hittat dit så letade vi oss fram till vårat hostel, gjorde oss i ordning och sen iväg mot Grönan, vilket inte var det lättaste men efter ett tag så hamnade vi på djurgårdsfärjan som tog oss dit =)
Väl där så blev det att ställa sig framför scenen och den långa väntan tog sin början, klockan var då 16:15 ungefär. 
 
 
Medans vi satt där så fick vi även vara med när pojkarna i tAKiDA hade sounscheck vilket var väldigt kul att se.
 
När dom var klara med det så kom fina Chris fram och pratade med oss en stund och även Mattias =)
Sen väntade vi ännu mer och folk började anlända till platsen. 
Och efter många timmar så var klockan äntligen 20:00 och event killen på Grönan kom ut på scenen och snackade lite och presenterade bandet.
Sen så hörde vi dom första tonerna utav låten Geordie in wonderland och gåshuden var given, då vet man att grabbarna står där bakom scenen och gör sig redo för att köra järnet, man är förväntansfull och taggad som fan och den låten känns så lång innan det blir tyst och killarna kommer in på scenen. 
Sen så börjar tonerna av en av mina favoritlåtar nämligen Haven stay och lyckan är total, dom kör många av mina favoritlåtar och tårarna är nära när dom spelar To have and to hold.
 
 
Dom öser på och vi öser lika mycket, publiken är taggad till tusen och man kan riktigt se hur roligt killarna har på scenen. 
Robban svammlar på som vanligt i mellansnacket och man skrattar så man gråter ibland för han är rolig den där grabben ;) 
 
Konserten var MAGISK! Jag älskade varenda sekund av det och jag är så lycklig när jag får stå där framme med mina fina vänner och ett av favoritbanden på scenen. 
Men kvällen var inte slut där, tio minuter väntan till och dom kom ut och signerade och snackade skit med oss fans. Alltid lika roligt att få träffa dom och kramas (dom ger bästa kramarna) och stå och prata en stund med dom, och att dom nu känner igen mig är otroligt skoj, det värmer i hjärtat, det är helt underbart sköna killar det här <3
 
Efter signeringen så var det dags att ta sig till vårat hostel igen så det blev en promenad genom Stockholm och våran lycka tog ut sig i sång och dans efter vattnet och skrattade så det gjorde ont i magen gjorde vi också. 
 
Det blev tidig uppgång för på lördagen var det dags att käka lite hotellfrukost och sen göra oss i ordning.
 
Sen var det bara bege sig mot bilen som denna morgon skulle ta oss vidare mot Gävle och Furuviksparken...

Kommentera här: