Music makes my heart beat!

Att försöka beskriva en känsla man har i kroppen när man inte har talets eller skrivandets gåva är inte lätt, men på något sätt måste det ut och då får det låta hur det vill!
 
Musik är för mig väldigt viktigt, jag skulle inte kunna leva utan det i mitt liv. Den räddar mig ifrån mig själv många gånger.
När man hittar artister som gör musik som får mitt hjärta att slå snabbare och sätter ord på det jag känner det är underbart, vilken känsla det är.
 
Jag har några få artister som får mig att känna så, dom följer med mig hela tiden i perioder.
 
Just nu är Takida och Stiftelsen två band som ger mig fjärilar i magen när jag hör dom. Dom följer varje steg jag tar och i allt jag gör. Roberts röst ger mig gåshud och musikerna är helt underbart duktiga på det dom gör.Ödmjuka och talangfulla killar som bryr sig om och tar hand om sina fans.
 
Deras musik har hjälpt mig igenom en tuff period som fått mig att inse att jag måste bli den personen jag vill vara.
Dom kommer att följa med i min utveckling och hjälpa mig igenom tuffa tider men även roliga.
 
Utav en speciell anledning så har dom hjälpt mig komma på vad det är jag söker i en man, utseende mässigt och i sättet att vara, fått mig att inse att jag ska söka efter den rätta för mig, min andra pusselbit. Kunde jag gifta mig med Robban skulle jag göra det ;)
 
Musiken får mig att känna mig kär, det pirrar i magen när jag hör den och jag blir lycklig. Det är både glädjande och deprimerande på samma gång.
 
 
ja då har jag försökt att få er att förstå mina tankar och känslor, vet inte om jag lyckades men jag försökte iaf =)
 

What?

What if people really knew how i feel deep inside?
What would they think about me?
 

One hell of a good year

This is going to be a very good and fun year for me =)
 
I have decided to embrace who i am and dont give a rats ass about what people think about me and my obsessions =P
 
This year Im going to see one of the best artist on this earth and that is Pink, 26th of may im going to stockholm to see her.
In the begining of August im going to Summer Deluxe here in pennybridge to see the band Stiftelsen and hopefully meet them. I hoped i could go to Ånge to the festival Ljungaverket to see Takida but its to much money for the travel =(
Summer deluxe
Stiftelsen
 
Also in the begining of August im going to London with my friend Jesper, to hopefully meet Johnny Depp on the premier of the movie Lone Ranger!
 
In september im going to study abroad in London for 6 months =) So exited for that!!!!!