Back to school

Halloj!
För 6 år sen så pluggade jag entreprenörskap på komvux för att jag så gärna ville starta en butik. Jag fick göra en affärsplan och budget och allting som skolarbete och det var himla lärorikt för jag var nära att få igång en butik, banken sa nej och satte stopp för det.
Jag hade en partner och investerare klart men banken tyckte inte att läget på lokalen var tillräckligt bra (i vågen gallerian i Örebro) så dom sa nej.
På ett sätt var det tur att dom gjorde det för efteråt så gillade jag inte alls min affärsidé =P
 
Har länge nu varit sugen på att plugga igen för jag kommer typ inte ihåg något av det jag lärde mig.
 
Igår så bestämde jag mig för att börja plugga på 25% fart eftersom att jag ska jobba också, så studerandet blir ett litet tidsfördriv för att hålla mig sysselsatt =) Ska plugga på distans så behöver inte gå till någon skola alls!
 
Jag tänkte att jag skulle läsa Näthandel 1 och Inköp 1 samtidigt, sen när dom är klara så kör jag del 2 av dom och sen efter det så läser jag företagsekonomi 1 och 2 =) Full rulle hela året alltså =P
Men det gör mig inget, jag vill starta eget så då måste jag jobba mot det för att någonsin komma dit!
Jag gör inte så mycket på fritiden här så då kan jag lika gärna köra på!
 
Önska mig lycka till och håll tummarna för att jag kommer in!

Liten update

Var ett tag sen nu som jag skrev, men så blir det lätt när man inte gör så mycket mer än att jobba.
Men vad skrev jag sist? Ja just ja, har ni kollat in Shannara än? Vi har väntat otåligt på det fjärde avsnittet men HBO var sega, men nu har det äntligen kommit! Så blir att titta på det i helgen =P
 
Men lite saker har vi hunnit med sen dess iaf. Vi var och käkade på Thaihouse i Skövde med svärmor, mycket trevlig kväll även fast vi hade en kall resa dit med noll värme i bilen =P
 
Förra helgen överraskade vi barnen med bio, vi kollade på den nya disney filmen "den gode dinosaurien". Jag rekomenderar er att se den, den var riktigt bra! Och som vanligt så får dom den att bli rolig för vuxna att titta på också =)
 
Sen så har vi hunnit med att mysa med lille Gibson som inte är så liten längre, och en riktig liten djävul ;)Men en söt sådan!!
Veronika på jobbet vill kidnappa honom men det får hon inte, han är MIN =P
 
Snön har smält bort och det är plusgrader ute, häromdagen var jag tvungen att ta av mig jackan på morgonen när jag gick till jobbet, det var så skönt!!
 
Nu ska jag snart hoppa i säng tror jag för det har vart en tuff vecka på jobbet med kaos, vi har byggt om hela kundtjänsten så har haft hinderbana på jobbet hela veckan typ =P Rörigt värre men kul som fan!
Vad ska ni hitta på i helgen då? jag funderar på att baka kakor imorgon =)

The Shannara Chronicles

Då var jag tillbaka efter helgen som har bestått av jobb och lek i snön.
Igår efter jobbet så åkte jag hem och så kollade jag och Peter på den nya serien The Shannara chronicles, den ifrån HBO. Den var så jäkla bra! I första avsnittet så körde dom igång med spänningen direkt och så var vi fast.
Riktigt snyggt gjord och väldigt spännande handling =)
Jag rekomenderar den skarpt om ni gillar magi, troll, demoner och mycket mer övernaturligt och spännande.
 
 
Vi fastnade så ikväll blir det avsnitt nummer 4 och sen börjar väntan på nästa avsnitt =P
Finns ju massor med serier på HBO som jag vill se, men hur ska jag hinna =P