Livet

Jag sov i 12 timmar inatt och sitter just nu i soffan och önskar att jag kunde gå och lägga mig igen. 
Ibland går livet inte alls som man tänkt sig, förra veckan var jag hoppfull och glad och allt gick som jag ville att det skulle göra, men på bara två dagar så har det gått åt skogen med allt och jag har just för tillfället tappat allt hopp. 
 
 
Jag har alltid så höga förhoppningar och jag blir alltid lika besviken när det inte går som jag hoppats, och jag önskar att jag någongång lärde mig av mina misstag för detta börjar bli väldigt tufft att gå igenom varje gång. 
Förra gången jag kände såhär så rymde jag iväg till London i 6 månader men det kan jag inte göra nu så det kanske är dags att bygga upp murar för att skydda mig själv från att bli sårad och besviken.
 
Livet är hårt och just nu gillar jag det inte!

again

Fooled once again, och den här gången kändes det verkligen. Jag måste sluta vara så lättlurad och naiv.

dejting

Om man någonsin vill hitta en man att dela sitt liv med så måste man ibland anstränga sig lite, så jag blev medlem på en dejtingsida och är nu inne i dejtingvärlden.
Jag kan säga att det är mycket lättare att vara utanför den, för att dejta är så otroligt påfrestande på psyket ;) det är roligt också men frågorna om hur man ska tänka och hur den andra personen tycker och tänker blir bara fler och fler.

Diskussionen just nu i min vänskapskrets är: tycker du att det är okej att dejta flera samtidigt? 
Jag personligen tycker inte det, en eller två dejter med olika personer sen tycker jag att det är dags att välja vem du vill fortsätta träffa, för då kan du koncentrera dig och hänge dig till den personen och inte behöva tänka på någon annan.
Det är många som håller med mig men även dom som tycker tvärtom, och vissa tycker att är man med på en dejtingsida så får man nästan vara beredd på att dom flesta gör det.
Rätt eller fel? Ja det finns det nog inget korrekt svar på den frågan, men vad tycker ni?
Dejta flera samtidigt eller en i taget?