galen

Känner mig riktigt ensam idag!
Vet inte alls vad jag vill och vet inte hur jag ska komma fram till det heller.
Jag har också märkt att svartsjukan finns kvar även fast ett förhållande har tagit slut, svartsjuka och osäkerhet.
 
Rädd att bli bortglömd är jag!
 
Så nu ska jag mysa ner mig i soffan, ta fram ett paket med glass, lite ostbågar och en red bull sen ska jag kolla på någon film som får mig att gråta, blir antingen Rent, sex and the city eller allt för min syster, har inte bestämt mig än!
 

Off to London we go!

Ja då har man tagit det första lilla steget till att kanske dra utomlands med hem och allt!
Beställde idag broshyrer om att studera eller jobba utomlands. Jag vill ju då åka till England eller Usa men England är det som lockar mest just nu.
 
Det här är ju inget man bara gör hux flux utan det kravs ju lite planering, så det händer nog inte än på ett tag men nu är det iaf påbörjat.
Vem vet, jag kanske är london bo i början på nästa år!
 
Staden med dom fina byggnaderna, stort parishjul, röda dubbelbussar och röda telefonkiosker, bra shopping och snälla människor <3
 

The Depp

Ja godmorgon då! Eller jag har vart vaken sen 8 ungefär =)
Det är väldigt svårt att sova när man har annat som springer runt i huvudet, jag har fått en ny idé och nu kan jag inte släppa den. Tänker på det dag som natt, hur ska jag göra för att få denna dröm att gå i uppfyllelse?
Och jag tog reda på lite mer och har jag pengarna så blir det en snabb visit till London i början på Augusti för att försöka träffa the one and only Johnny Depp!!!!
 
nu tror ni kanske att jag är en idiot och alldeles fan crazy och töntig, men ska jag vara ärlig? I don't care! Johnny Depp är min favorit skådis, han är snyggaste mannen som lever på denna jord och han inspirerar mig, så varför skulle jag inte göra allt i min makt för att få träffa honom och få hans autograf?
Yes i'm crazy and i like it =)
 
Hur kan man inte tycka att den här mannen är snygg?!?!