Inreda balkongen

Lika dålig som jag är på att styla mig själv med kläder är jag på inredning och att få ihop allt till något som känns hemma. Enligt mig är det bara en massa saker som står och inget som binder ihop det.
Samma problem har jag med min balkong, och nu är det ju balkonghäng som gäller och då vill jag ha en mysig balkong med växter och ljus, men jag får inte till mysfaktorn alls!
Den är liten och konstigt formad så det går typ inte att inreda den på något sätt, jag behöver verkligen hjälp med att lära mig hur man gör när man inreder!
 
 
 
 
 
Jag har sol där hela dagarna och det blir supervarmt så ett parasoll är ju givet att införskaffa i alla fall...
Jag vill äta frukost där ute, sitta och mysa med någon kompis och äta jordgubbar och självklart många vinkvällar ;)
Några tips på hur jag ska tänka?

Städa

Ugh! Jag måste verkligen städa här hemma, ser ut som ett bombnedslag här :/ 
Men jag hinner ju inte och min dammsugare har gått sönder så nu måste jag på jakt efter en ny vilket är en jäkla djungel...
Tänk om man kunde trolla så hemmet städade sig själv, typ som i Svärdet i stenen filmen =P
 
 
 

En riktig djungel

Gillar ni att dejta? tycker ni att det är roligt?
Det tycker inte jag, eller till viss del är det kul för man får lära känna nya människor och det är alltid kul men det är en sådan djungel och mycket spel.
Det är nog spelen som är värst, alla dessa saker med att spela svårflörtad och sen inte höra av sig för att den andra ska få vänta lite.
Jag tycker ju att är man intresserad så kör på bara, träffas och se vart saker och ting leder, och vill man höra av sig så gör det bara.
Varför göra enkla saker så himla komplicerade?
 
 
 
 
Jag är inte svårflörtad och jag kommer aldrig spela det heller, gillar jag någon så visar jag det, varför få någon att tro någonting annat? 
I like to have fun, but I don't play games!
Vad tycker ni om detta? Tell me please ;)